I mitt senaste blogginlägg skriver jag om hur du kan förändra och förbättra dina rutiner (klicka här för att läsa det). Jag delar också med mig av mina egna rutiner på morgonen och kvällen. Varje morgon tar jag en ingefärsshot och ni är många som har hört av er och frågat efter receptet. Så håll i er – här kommer det!

Recept

200 gram riven ingefära

2 pressade citroner

0,5 dl honung

1 liter vatten

Koka upp vatten och ingefära (jag river i den med skalet). Låt sjuda under lock i 20 minuter. Sila, pressa ur all vätska ur ingefäran och låt svalna. Blanda med honung och citroner. Häll över på flaska och förvara i kylen. Drycken håller ungefär i en månad. Har du möjlighet att använda ekologiska ingredienser så gör gärna det.

När du är lite frusen så här på vintern är ett tips att hälla en shot i en mugg med hett vatten. Kombinationen ingefära och varmt vatten kommer värma dig gott.

Kontakt

In Corde

Umbragången 14
421 63 Västra Frölunda