Yogan är för oss på In Corde ett sätt att villkorslöst möta sig själv på mattan. När man börjar yoga blir det ofta fokus på asanas (ställningar) och de fysiska aspekterna av yogan. Det leder sen på ett helt naturlig sätt till att vi börjar slappna av och öppna upp vår kropp och våra känslor. Allt vi är med om i vårt liv lagras i vår kropp. Tänk på hur en doft du förknippar med ett härligt minne får dig att känna! Men vi lagrar också stress och motgångar i livet. När vi börjar sträcka ut våra muskler börjar vi också släppa på allt negativt vi har lagrat i vår kropp. Och detta förändrar oss. Hållningen blir stoltare, och också vår insida blir stoltare. Det är inte ovanligt att folk skrattar och gråter på mattan. Eller både och! Båda är ett tecken på stress som släpper. Och ibland kommer det när vi sitter i vår lugna vrå hemma efter ett pass. Att yoga är att våga möta livets svårigheter, och låta dem passera.

OLIKA TEKNIKER OCH TRADITIONER

På In Corde utgår vi från hathayogan men hämtar inslag från flera olika traditioner, ex ashtanga, yin yoga, kundaliniyoga och yoga nidra. Vi jobbar med meditation, medveten närvaro och avslappning. Och vi skrattar. Livet ska vara roligt och yoga ska vara roligt. Det är så mycket annat i livet som är allvarligt.

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vi på In Corde håller i kurser, enstaka klasser, workshops, yogaresor och retreats, individuella yogaprogram, föreläsningar, avslappning och meditation. Vi arbetar både med privatpersoner, föreningar och företag.

KONTAKT

Vill du veta mer kontakta oss på 0706-190007 eller info@incorde.se

Vi hörs!

Kontakt

In Corde

Umbragången 14
421 63 Västra Frölunda