Här hittar du våra klasser, workshops och andra aktiviteter som är aktuella just nu. Saknar du något så skicka gärna in dina idéer och önskemål här.

Ankare Yinyoga nov 19

YOGA I ÅKERED – YINYOGA

Yinyoga är en härlig form av yoga där vi arbetar med kroppens fascia istället för muskler. Fascia innebär senor, ligament, skelett och leder och är ett nätverk som spänner genom hela kroppen. Yinyoga är fantastisk för att hantera stress och skador med då vi låter muskler helt slappna av och fascia får hydreras och tänjas i sin egen långsamma takt. Genom fascian (även kallat bindväv) löper våra nerver och genom att arbeta med den påverkar vi hela vår kropp och dess organ. Alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet av yoga.

Vi behöver både Yin (lugn) och Yang (fart) i våra liv. Känslan när din kropp är redo att släppa en spänning är underbar!
Varje klass avslutas med Savasana, en ledd vila där du får tid att verkligen landa.

För att anmäla dig maila din anmälan till jenny@incorde.se. Anmälan är bindande. Att klicka i Kommer här på Facebook gäller inte som anmälan.

Start: 5 november, totalt 7 ggr
Sista gången: 17 december
Tid: Tisdagar 20:40-21:40
Plats: Åkeredsskolans gymnastiksal, Västra Frölunda
Kursledare: Jenny Hedström, http://incorde.se/
Pris: 950 kr inkl moms. Debitering sker via faktura.

Ta med egen matta. Du blir inte svettiga under de här klasserna så klä dig gärna lite varmare. Det kan vara skönt att ta med ett par strumpor och en tröja.

Ankare Hatha nov 19

YOGA I ÅKERED – DYNAMISK HATHAYOGA

Den här kursen utgår från hathayogan och har ett dynamiskt fokus. I varje klass kommer vi ha solhälsningar för att få upp pulsen och statiska ställningar för att bygga styrka. Influenser hämtas från ashtangayoga och vinyasayoga. Varje klass avslutas med Savasana, en stunds vila för att kroppen ska landa och ta till sig klassen.

Anmäl dig genom att maila jenny@incorde.se Följ gärna eventet på Facebook, klicka här

Start: 5 november, totalt 7 ggr
Sista gången: 17 december
Tid: Tisdagar 19:30-20:30
Plats: Åkeredsskolans gymnastiksal, Västra Frölunda
Kursledare: Jenny Hedström, http://incorde.se/
Pris: 950 kr inkl moms. Debitering sker via faktura.

Ta med egen matta. Det kan vara skönt med ett par strumpor och en tröja att ta på sig i Savasana. Vet du med dig att brukar använda strap ta gärna med din egen då vi har begränsat antal straps. Vi tillhandahåller block och filt.

Ankare retreat

HELGRETREAT

Vi är i full färd med att planera en 2-dagarsretreat i höst. Som det ser ut i skrivande stund blir det en lördag till söndag under vinterhalvåret och förhoppningsvis längs med den halländska kusten. Så snart alla detaljer är klara kommer vi att lägga upp retreatet här och på Facebook. Är du intresserad maila ditt intresse redan nu till jenny@incorde.se

Kontakt

In Corde

Umbragången 14
421 63 Västra Frölunda

 

Telefon: 0706 - 19 00 07

E-post: info@incorde.se