Här hittar du våra klasser, workshops och andra aktiviteter som är aktuella just nu. Saknar du något så skicka gärna in dina idéer och önskemål här.

MORGONYOGA I ÅKERED start 15 april

Äntligen kommer morgonyogan till Åkered! Under 4 onsdagar har du nu möjlighet att starta morgonen tillsammans med oss. Vi kommer att utgå från hatha yogan och inleda klasserna med att väcka kroppen mjukt. För att sedan öka intensiteten med solhälsningar och flöden och tillsammans gå igenom hela kroppen. Det blir en härlig start på dagen!

Anmälan mailas till jenny@incorde.se Anmälan är bindande

TID, PLATS & ANMÄLAN

För att anmäla dig maila din anmälan till jenny@incorde.se. Anmälan är bindande.

Start: 15 april, totalt 4 ggr
Sista gången: 6 maj
Tid: Onsdagar kl 06:00-07:00
Plats: Åkeredskyrkan, Västra Frölunda
Kursledare: Jenny Ekberg, incorde.se/kontakt/om-jenny/
Pris: 550 kr inkl moms. Debitering sker via faktura. Går du redan någon av våra andra kurser betalar du bara 470 kr!

Följ gärna eventet på Facebook. Klicka här.

Ta med egen matta. Det kan vara skönt med ett par strumpor och en tröja att ta på sig i Savasana. Vi tillhandahåller filtar och yogablock.

Ankare Yinyoga mars 20

YOGA I ÅKERED – YINYOGA start 23 mars

Yinyoga är en härlig form av yoga där vi arbetar med kroppens fascia istället för muskler. Fascia innebär senor, ligament, skelett och leder. Det är ett nätverk som spänner genom hela kroppen. Genom fascian (även kallat bindväv) går våra nerver och genom att arbeta med den påverkar vi hela vår kropp, dess organ och våra emotioner. Utifrån kan det se ut som vi bara ligger still men inuti oss utmanar vår kropp oss mentalt, emotionellt och fysiskt i yinyogan.

Yinyoga är fantastisk för att hantera stress och skador med då vi låter muskler helt slappna av och fascia får hydreras och tänjas i sin egen långsamma takt. Yinyogan är också bra för dig som tränar mycket då den verkar skadeförebyggande och ökar rörligheten i din kropp. Musklerna står för 41% av vår rörlighet och fascian för 47%. Plus att musklerna består av 30% fascia! Vi behöver både Yin (lugn) och Yang (fart) i våra liv. Känslan när din kropp är redo att släppa en spänning är underbar! Alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Varje klass avslutas med Savasana, en ledd vila där du får tid att verkligen landa.

TID, PLATS & ANMÄLAN

Anmäla mailas till jenny@incorde.se Endast 4 platser kvar!

Start: 23 mars, totalt 10 ggr (OBS! Ingen yoga 13 april)
Sista gången: 1 juni
Tid: Måndagar kl 20:10-21:10
Plats: Åkeredskyrkan, Västra Frölunda
Kursledare: Jenny Ekberg, incorde.se/kontakt/om-jenny/
Pris: 1350 kr inkl moms. Debitering sker via faktura. Vill du gå både yinyoga och hathayoga (kl 19:00 samma dag) betalar du bara 2300 kr (ord pris 2700 kr).

Ta med egen matta. Du blir inte svettiga under de här klasserna så klä dig gärna lite varmare. Det kan vara skönt att ta med ett par strumpor och en tröja. Vi tillhandahåller filtar och yogablock.

Ankare Hatha mars 20

YOGA I ÅKERED – DYNAMISK HATHAYOGA start 23 mars

Den här kursen utgår från hatha yogan och har ett dynamiskt fokus. I varje klass kommer vi ha solhälsningar för att få upp pulsen och statiska ställningar för att bygga styrka. Influenser hämtas från ashtangayoga och vinyasayoga. Tempot varierar, vissa gånger är det högre och andra tar vi det lite lugnare. Varje klass avslutas med Savasana, en stunds vila för att kroppen ska landa och ta till sig klassen.

TID, PLATS & ANMÄLAN

Anmäla mailas till jenny@incorde.se Endast tre platser kvar!

Start: 23 mars, totalt 10 ggr (OBS! Ingen yoga 13 april)
Sista gången: 1 juni
Tid: Måndagar kl 19:00-20:00
Plats: Åkeredskyrkan, Västra Frölunda
Kursledare: Jenny Ekberg, incorde.se/kontakt/om-jenny/
Pris: 1350 kr inkl moms. Debitering sker via faktura. Vill du gå både yinyoga och hathayoga (kl 20:10 samma dag) betalar du bara 2300 kr (ord pris 2700 kr).

Ta med egen matta. Det kan vara skönt med ett par strumpor och en tröja att ta på sig i Savasana. Vi tillhandahåller filtar och yogablock. Vet du med dig att brukar använda strap ta gärna med din egen då vi har begränsat antal straps. Vi tillhandahåller block och filt.

Ankare yoga för atleter

YOGA FÖR ATLETER start våren 2020

Den här kursen riktar sig till dig som atlet, och med atlet menar vi alla från vardagsjoggaren till dig som är i crossfitboxen alla dagar i veckan. Vi kommer praktisera den lugna yinyogan tillsammans och genom den kommer vår fascia belastas, sträckas och hydreras. Fascia är något man sällan tänker på i sin träning, prestation och återhämtning. När du tränar är det ofta ett stort fokus på dina musklers och din konditions utveckling. Och först när en skada uppstår börjar lösningar eftersökas, där är fascia en viktig del. Genom att belasta vår fascia tar vi också hand om hela nervsystemet som löper genom den.

HUR YINYOGAN HJÄLPER DIG

Att integrera yinyoga i din träningsrutin kommer att öka din prestation och skapa en långsiktighet i din kropp. Den kan hjälpa dig att minska risken för överträning och skada samt öka återhämtningen. Yinyogan hjälper dig också att både förebygga och hantera olika typer av stress. Och den fungerar även som ett verktyg när det kommer till mental träning och fokus. Du förstår ju att man inte kan annat än att älska yinyoga! Läs mer om yinyogans positiva effekter på din träning här.

Vi tillhandahåller filtar och block. Det finns ett begränsat antal mattor till låns men ta gärna med din egna. Klä dig varmt då det kan bli kyligt i lokalen.

TID, PLATS & ANMÄLAN

Anmälan mailas till jenny@incorde.se

Start: Våren 2020, totalt 4 ggr
Tid: Söndagar kl 10:00-11:00
Plats: Crossfit Metalbox, Västra Frölunda https://crossfitmetalbox.com/
Kursledare: Jenny Ekberg, incorde.se/kontakt/om-jenny/
Pris: 550 kr inkl moms. Debitering sker via faktura. Går du redan någon av In Cordes andra kurser betalar du bara 470 kr!

Under våren kommer vi att starta en ny kurs med fokus på atleter i samarbetet med Crossfit Metalbox. Med atlet inkluderas alla från vardagsjoggaren till eliten och många utövare inom Crossfit har redan upptäckt yinyogans välgörande effekter. Vilket är underbart då yinyogan med sin stillhet är Crossfits totala motsats. Läs mer om yinyogans positiva effekter på din träning här.

Vill du vara först med att få information om nya kurser skicka mig ett mail jenny@incorde.se så sätter vi upp dig på listan för nyhetsbrev. Alla på listan får alltid förtur till mina kurser.

Kontakt

In Corde

Umbragången 14
421 63 Västra Frölunda