Här hittar du våra klasser, workshops och andra aktiviteter som är aktuella just nu. Här finner du också teasers om klasser och retreats som vi har på gång. Saknar du något så skicka gärna in dina idéer och önskemål här.

YINYOGA I ÅKERED Måndagar

Vi behöver både Yin (lugn) och Yang (energi) i våra liv. Yinyoga är en härlig form av yoga där vi arbetar med kroppens fascia istället för muskler. Fascia innebär senor, ligament, skelett och leder och det är ett nätverk som spänner genom hela kroppen. Genom fascian (även kallat bindväv) går våra meridianer och genom att arbeta med den påverkar vi hela vår kropp, dess organ och våra emotioner. I yinyogan kan det utifrån se ut som vi bara är stilla i positionen, men inuti oss utmanar vår kropp oss mentalt, emotionellt och fysiskt. Yinyoga är fantastisk för att hantera stress och skador med då vi låter muskler helt slappna av och fascia får hydreras och tänjas i sin egen långsamma takt. Alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet av yoga.
Vi har löpande klasser under hela året. Varje omgång är vanligtvis på 8 ggr och start sker två gånger per termin. För att vara säker på att inte missa en kursstart kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Alla som gör det får förtur till kursstarterna. Anmälan till nyhetsbrev görs till jenny@incorde.se

 

Tid: Måndagar kl 20:10-21:10
Pris: 1 350 kr/8 gånger. Debiteras via faktura.
Plats: Åkeredskyrkan Cinnobergatan 41
Anmälan mailas till jenny@incorde.se

MASTERCLASS Möt årstiden enligt kinesisk medicin

Fem elementensteorin är en stor del av den kinesiska medicinen. Enligt den har vi fem olika element – Trä, Eld, Jord, Metall och Vatten. Varje årstid symboliseras av ett element. Löpande under året håller vi temaklasser inför kommande årstid. Klasserna är mellan 90-120 minuter. I de här klasserna praktiserar vi yinyoga och möter både våra kroppar och sinnen genom den kinesiska medicinen.

Vi inleder ofta med anding, för att sen gå över i yinyogapositioner. Klassen avslutas i Savasana med guidad avslappning som kommer att ta dig djupt. Det här tillfället vill du inte missa!

 

Tid: Mars 2024
Pris: 350 kr. Debiteras via faktura.
Plats: Åkeredskyrkan Cinnobergatan 41
Anmälan mailas till jenny@incorde.se

MASTERCLASS SECOND SPRING Klimakteriet enligt kinesisk medicin

Denna Yoga Masterclass som riktar sig mot kvinnor 35+ (alla är såklart välkomna oavsett ålder och kön). Fokus är förklimakteriet (vilket startar vid ca 35 års ålder) och klimakteriet (snittålder 51 år). Klassen inleds med teori för att avslutas i yinpraktik då återhämtning är en nyckel under de här faserna i livet. Längd ca 180 min.

Den här kursen går även att boka för företag och privata grupper.

Tid: TBA
Plats: Åkeredskyrkan Cinnobergatan 41
Anmälan mailas till jenny@incorde.se

RELEASE & RESET Breathwork + Reiki

I mitten av februari håller vi en breathworkklass i Åkeredskyrkan. Temat för klassen är att släppa både fysiska och emotionella spänningar.

Vi kommer att använda oss av en kraftfull 3-delad andningsteknik. Klassen inleds med ett par mjuka yinyoga-positioner för att sen över i den längre aktiv andningen. Därefter landar vi sen ner i en lång savasana. Under savasana kommer jag att sända reikihealing för att stötta dig. Inga förkundskaper krävs.
Tid: Torsdag 15 februari kl 18:30-20:00
Pris: 350 kr. Debiteras via faktura.
Plats: Åkeredskyrkan Cinnobergatan 41
Anmälan mailas till jenny@incorde.se

 

Kontakt

In Corde

Umbragången 14
421 63 Västra Frölunda