VÄLKOMMEN TILL IN CORDE!

Yogan mötte jag för första gången 2005 när jag testade på ashtangayoga som jag föll pladask för. Den förändrade mig och gav mig en trygghet som jag inte hade kunnat föreställa mig. Sedan dess har jag testat på flera olika traditioner, bland annat kundalini och yinyoga. I mina klasser tycker jag om att blanda olika traditioner och känna in vad gruppen behöver just idag. Jag vill också avdramatisera yogan. Instagram är fyllt till bredden av personer som gör avancerade asanas. Asanas är en del av yogan men vi har sju delar till som det sällan pratas om. Yoga ska vara roligt och utvecklande! Och det är din stund på mattan, släpp prestigen och våga lyssna på vad du behöver just idag. Det kanske inte alls är det jag som instruktör föreslår?

Jag har alltid tyckt om att hjälpa andra, men ibland så mycket att jag satt mig själv och mitt eget välmående åt sidan. Jag har genom det varit tvungen att lära mig vikten av att varva ner, lyssna på mig själv och min kropp. För våra kroppar pratar med oss hela tiden. Problemet är att de flesta av oss är dåliga lyssnare. Mitt mål är att hjälpa dig bli bättre att lyssna in din kropp och genom det vara i balans.

In Corde är latin för ”Lev i hjärtat”. Jag upplever att många är för hårda, inte bara mot sig själva, utan även sin omgivning. Genom att se på sig själv, alla och allt runt omkring med mer kärleksfulla ögon lättar stress och man mår mycket bättre.

Vi ses på mattan!

Namaste, Jenny

MINA UTBILDNINGAR

Yin Yoga Teacher Training 150H, Yogayama Teoretiska och praktiska studier i Yin Yoga. The Foundations funktionell anatomi och Yin Yogans positioner ur ett individperspektiv, fördjupningen Five Elements inriktad mot kinesisk medicin och de fem elementet samt fördjupningen Sports and mind mot atleter. Lärare Sofie Ringsten.

Yoga Nidra Teacher Training 35H, Yoga Leela Teoretiska och praktiska studier i Yoga Nidra. Lärare Jennie Wadsten & Melanie Cooper.

Coachande Ledarskap, Coach 2 Coach Kursen  fokuserar på olika verktyg att kommunicera tydligare samt hjälpa andra hitta sina drivkrafter och önskade resultat. Lärare Kjell Enhager och Magnus Kull.

Hathayoga Teacher Training 200H, Yoga för alla Utbildningen har fokus på Satyanandas hathayoga men inspireras av flera andra traditioner som ex yinyoga och ashtangayoga. Stort fokus på meditations- och avslappningstekniker. Lärare Synne Håkanlid.

Friskvårdsterapeut, Göteborgs Gymnastiska Institut Utbildningen innefattar svensk klassisk massage, bindvävsmassage, kinesiologi, idrottsskador och näringslära. Lärare Jim Abrahamsson, Carina Hultman och Christina Ingemarsdotter.

Mental kinesiologi, Svenska Kinesiologiskolan En kurs i hur vi kommunicerar med vår hjärna, tankar och känslor. Och hur vi kan behandla mental och emotionell stress. Lärare Mac Pompeius Wolontis.

Diplomerad NLP Master Practitioner, Comunicera Utbildning till samtalsterapeut i två steg; Practitioner och Master Practitioner.

Kontakt

In Corde

Umbragången 14
421 63 Västra Frölunda