Som enda återförsäljare i Göteborg säljer In Corde Purity Herbs produkter. Purity Herbs är ett isländskt märke. Produkterna är ekologiska och väldigt milda. Till skillnad från många andra ekologiska produkter som görs i fabrik görs dessa på plats för hand.

Ringblomsoljan (Calendula Oil) är en av mina favoriter som jag nästan alltid använder i mina behandlingar. Det är en olja som passar bra för torr hud, den vi svenskar känner till så väl med tanke på våra kalla vintrar. Den verkar också positivt för personer med psoriasis. Den håller en solskyddsfaktor som minst 2 och passar bra att använda på sommaren då den fördjupar och förlänger solbrännan.

PurityHerbs_CalendulaOil

Oljan verkar väldigt bra på gravida kvinnor som vill förhindra uppkomsten av stretchmarks. Använd morgon och kväll samt efter bad eller dusch.

gravid

Ringblomsoljan kostar 379 kr inkl moms.

Vi har ett urval av produkter hemma men kan beställa hem om några speciella önskas.

Kontakt

In Corde

Umbragången 14
421 63 Västra Frölunda