Warning: Declaration of PeThemeWidgetTwitter::getContent(&$instance) should be compatible with & PeThemeWidget::getContent(&$instance) in /storage/content/26/131826/incorde.se/public_html/wordpress/wp-content/themes/rework/framework/php/PeTheme/Widget/PeThemeWidgetTwitter.php on line 52 Warning: Declaration of PeThemeWidgetFlickr::getContent(&$instance) should be compatible with & PeThemeWidget::getContent(&$instance) in /storage/content/26/131826/incorde.se/public_html/wordpress/wp-content/themes/rework/framework/php/PeTheme/Widget/PeThemeWidgetFlickr.php on line 62 In Corde - Om JennyIn Corde

Om Jenny

Välkommen till In Corde och till mig, Jenny Hedström.

Jag arbetar som yogainstruktör och friskvårdsterapeut. Jag har alltid velat och tyckt om att hjälpa andra, ibland så mycket att jag själv har tagit stryk. Bland annat genom utmattningssyndrom, två gånger dessutom. Det som verkligen krävs för att komma tillbaks efter det är en ordentlig rannsakan av sig själv. Och en stor dos av ödmjukhet mot sig själv och dem vi möter. Jag har fått lära mig vikten av att varva ner, lyssna på mig själv och min kropp. För våra kroppar pratar med oss hela tiden. Problemet är att många av oss är dåliga på att lyssna. Mitt mål är att hjälpa dig komma i balans.

Yogan mötte jag för första gången 2004 när jag testade på ashtangayoga som jag föll pladask för. Den förändrade mig och gav mig en trygghet som jag inte hade kunnat föreställa mig. Sedan dess har jag testat på flera olika traditioner, bland annat kundalini och yin yoga. I mina klasser tycker jag om att blanda olika traditioner och känna in vad gruppen behöver just idag.

Barnyogan tror jag är väldigt viktig idag i ett samhälle som snurrar allt snabbare och med barn som mår allt sämre. Vi vuxna har ett ansvar att göra allt för att våra barn ska vara trygga, lära dem om vikten av att vara snäll mot sig själv och sina kompisar, våga vara kreativa och ha roligt. Att barnen dessutom skänker mig väldigt mycket glädje gör det hela ännu roligare.

Jag har en bakgrund från reklambranschen där jag nu har varit verksam i 15 år, och är idag delägaren i en reklambyrå. Dessa båda världar kompletterar varandra och hjälper mig bli bättre både som yogainstruktör och projektledare.

In Corde är latin för ”Lev i hjärtat”. Jag upplever att de flesta är för hårda, inte bara mot sig själva, utan även sin omgivning. Genom att se på sig själv, alla och allt runt omkring med kärleksfulla ögon lättar stress och du kommer med det må mycket bättre. Min förhoppning är att jag genom yogan hjälper dig att se detta.

Namaste.