Blogg

Förlåt någon

Att förlåta någon, eller sig själv, är en av de största saker man kan göra. Men vad innebär förlåtelse? För mig är det inte detsamma som att säga att det som hände var okej, för mig är det att släppa taget om det gamla och gå vidare. Lämna de negativa energierna bakom sig och göra plats för nya härliga positiva energier istället.

Måste jag verkligen förlåta personen face to face? Jag anser att det viktigaste är att du förlåter i ditt hjärta. Ibland kan man vara arg på någon och dennes beteende utan att den personen egentligen är medveten om det. Jag ställer mig då tveksam till om man behöver ta upp det med denna personen och kanske med det skapa en konflikt. För det kan ju lika gärna vara så att den här personen bara speglar ditt beteende och det är dig själv du behöver förlåta? Det kan också vara så att den personen som du behöver förlåta inte finns hos dig längre?

Så förlåt med ditt hjärta, skicka kärlek till den personen som har sårat dig och skicka kärlek till dig själv för att du är så modig som klarar av det. Och kom ihåg, var snäll mot dig själv.

in corde

Kommentarer (0)

    Kommentar

    Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.